Gå til sidens indhold

Kom med til årets Conecto TechTalkPLUS!

LUKKET FOR TILMELDINGER!

Sæt et stort kryds i kalenderen torsdag den 7. september 2017. Her afholder Conecto årets TechTalkPLUS-event. Det er en dag, hvor du både udfordres og inspireres, og vi lover, at du vil gå herfra med hovedet fuld af idéer og inspiration til (videre)udvikling af netop din platform.

Automatisering, IoT, AI og sikkerhed. Disse emner er den røde tråd på årets største Conecto-begivenhed – TechTalkPLUS 2017 – og de vil gennemsyre hver enkel session gennem dagen.

Vi har i år sat os et ambitiøst mål. Vi kommer nemlig til at afholde den mest værdifulde TechTalkPLUS nogensinde! På baggrund af diverse projekter med vores kunder gennem det seneste års tid, kommer vi til at præsentere løsninger, som vi alle troede var fremtidens teknologi, og I vil finde ud af, at de kan implementeres allerede i dag. Brugeren er i centrum. Vi bygger intet uden at tænke på, hvordan anvendelsen af IT opleves, og vi deler budskabet, metoden og resultatet med dig.

Klik her og se dagens forskellige sessions.

Dagen kommer til at tage udgangspunkt i, hvordan man automatiserer opbygning af blandt andet servere, images og deployment af netværkskomponenter. Hvordan kan IoT anvendes til at lette driften af vores løsninger, og hvilke muligheder åbner der sig, når man kigger ind i eksempelvis Octoblu og Cisco Jasper. Hvad er realistisk? Og frem for alt; hvad kan vi drømme om og håbe på?

AI er efterhånden på alles læber. Men hvad er det nu lige, det er? Og hvilken betydning kommer det til at have for vores løsninger? Conecto kommer med nogle svar og rejser samtidig en interessant dialog.

Cisco og Citrix har i år endnu engang defineret sig som sikkerhedsfirmaer. Imprivata er defacto-standarden for brugerworkflows. Men hvad betyder det for os, når disse komponenter skal spille tæt sammen? Og hvordan gør man det bedst muligt?

Conectos fokus på Nvidia GPU-anvendelse til alle brugere løftes denne dag endnu et niveau med en afstikker til AI, Deep Learning og selvkørende biler.

Som altid bevæger vi os på kanten af den nyeste teknologi – med fuld respekt for den platform, der eksisterer i dag. Vi ser på nye produkter, og vi kommer til at inspirere både dig og dine kolleger. Her vil ikke være noget cirkus til at underholde dig – til gengæld lover vi, at du går hjem med hovedet sprængfyldt af idéer, inspiration og tanker til udvikling af netop din platform.

Vi indleder dagen med to keynotes afholdt af Henrik Stær og Dr. Benny Tritsch:

THE NETWORK. INTUITIVE. Cisco introducerer en ny æra af netværk – ganske enkelt! 
Cisco er på alle måder førende inden for de felter, hvor de spiller. Det gælder både teknologi, filosofi, ledelse og ikke mindst inspiration og innovation. Henrik Stær udfylder rollen i Cisco Danmark som CTO, og Conecto har den store ære og glæde at byde jer velkommen til en kort og intensiv, men ikke desto mindre meget inspirerende og tankevækkende rejse gennem landet med hovedstaden Cisco! Kom og oplev Henrik fortælle om Ciscos introduktion af en ny æra af netværk - THE NETWORK. INTUITIVE. Henrik kommer efter keynote-sessionen til at fortsætte på vores BizLounge med yderligere forretningsdybde på emnet.

Oplægsholder: Henrik Stær

The future of remote Windows apps in an emerging cloud (Azure) world
Will the Windows application delivery story stay relevant in a market with rapidly growing numbers of native mobile apps? To a large extend, enterprise IT is built on Windows applications and we are talking about 100 millions of enterprise workspaces that need to be transformed to a new delivery model over the next years. This market is at the beginning of a revolution! Citrix is moving their application delivery control plane to the cloud. Such a Platform-as-a-Service model bundles all necessary backend components required to access remote Windows desktops and applications hosted either on-premises or in the cloud (or both). This is a significant change of today’s application delivery model and FSLogix provides some critically important add-on components – with the potential to add many more. How does Network design impact the above and how does the transformation influence the user experience when latency to the application frontend changes. Dr. Benny Tritsch is a technology evangelist, IT system architect, and market analyst, focused on Microsoft-based computing solutions and technologies. He has many years of experience in IT research, system tools development for Windows-based platforms, and large-scale desktop virtualization projects.

Læs mere om Dr. Benny Tritsch her. 

Oplægsholder: Dr. Benny Tritsch

Dagen rundes af med en hyggelig middag og endnu mere dialog. 

Vi glæder os meget til at bruge dagen sammen med dig!

NB! Hvis du bor i Jylland eller på Fyn og ønsker at deltage i en fælles bustur til Søborg, skal du give os besked på info@conecto.dk. Deltager du ikke i aftenens middag, skal du ligeledes gøre os opmærksom derpå. 

Agenda

12:00-13:00  Registrering og frokost

13:00-13:45  Velkomst og keynote med hhv. Henrik Stær og Dr. Benny Tritsch

14:00-19:00  Tekniske sessioner

19:00-20:30  Afsluttende grill-middag med mulighed for at tale dagens emner igennem 


Dagen er tilrettelagt sammen med vores teknologipartnere, som du kan få 1-1 dialog med i udstillerområdet – så benyt dig af den unikke mulighed! 

Andre events

}