Gå til sidens indhold

Highlights fra Citrix Synergy 2019! (Øst)

Conecto har i år atter et hold af konsulenter afsted på Citrix Synergy i maj, og de vil alle indsamle tekniske highlights og spændende features i eksisterende produkter samt forventede nye. Dem kan du høre om her, når vi giver jer highlights fra turen.

Citrix ændrer sig som firma – og ligeledes gør måden, vi arbejder med deres produkter på. På årets Citrix Synergy-konference vil emner som effektivitet, fleksibilitet og produktivitet skabe rammerne for de tekniske nye vindinger, som Citrix præsenterer.

Cloud og sikkerhed er begge områder, som Citrix har placeret centralt i deres portefølje. Både disse og nye tiltag vil blive præsenteret på dagens TechTalk. Citrix Workspace App, Citrix Analytics og deres indsats på Sapho og andre områder bliver gennemgået.

Til Citrix Synergy 2019 i Atlanta har ControlUp vist deres nyeste version af deres monitoreringsværktøj, version 7.4 – en version med flere nye tiltag, der gør et godt værktøj endnu bedre! Kom og hør dem selv fortælle om nyhederne på denne TechTalk!

 

Program

  • 08:30: Morgenmad og registrering
  • 09.00: Det faglige program
  • 12:00: Frokost

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget stemningsbilleder i løbet af dagen til Conectos sociale medier og billedarkiv. Ønsker du ikke det, bedes du angive det i nedenstående kommentarfelt.  

 

Eventet har været afholdt

Andre events

}