Gå til sidens indhold

Healthcare Vidensdeling: Vejen til at lykkes er ved at lytte

Fredag den 19. august har Conecto i samarbejde med Anette Falkenroth fornøjelsen at invitere til vores første arrangement med fokus på videns- og erfaringsdeling i sundhedsvæsenet i Danmark og Sverige!

Arrangementet bliver holdt i Nordisk films biograf i Malmø, hvor vi dels vil høre om og få indblik i deres erfaringer, samt få en eksklusiv demo af en session i deres 4DX sal. 4DX er den nye måde at se film på som Nordisk film har eksklusivt i Norden. Efter vores tur i 4DX biografen vil der været mulighed for at deltage på en fælles frokost på Fabrikken.

Målgruppe:
Målgruppen for dette arrangement er alle, som er interesserer sig for og beskæftiger sig med, hvordan man lykkedes med at skabe resultater med teknologi i sundhedssektoren. Det kan både være IT-chefer, IT-driftschefer, IT-ansvarliger eller klinikere, der jo har et brugerperspektiv på it i deres dagligdag. 

Dagens tema: Vejen til at lykkes er ved at lytte!
Temaet for dagen er, som nævnt ”Vejen til at lykkes er ved at lytte”.

Vi vil have fokus på at fortælle og diskutere, hvordan vi som samarbejdspartnere implementerer teknologier og løsninger i symbiose med modtagerorganisationen. En fælles forståelse for målet, opgaven samt sammensætningen af styregruppe og organisation er utrolig vigtig for, at projekterne kan gennemføres og sidste ende lykkes med at skabe de ønskede resultater i organisationerne.

Målet med dette arrangement er at inspirerer gennem erfaring og viden fra blandt andet Region Sjælland, krydret med de mange års erfaringer og projekter som Anette Falkenroth har været involveret i.

Dagens program:

Kl. 9:00 – 9:10 Anette Falkenroth & Thomas Lehmann byder velkommen
Kl. 9:10 – 9:40 Dennis Dahlberg fra Nordisk Film fortæller om deres fokus på kunden og oplevelsen at være i en biograf.
Kl. 9:40 – 10:10 Case: Region Sjælland fortæller om deres projekt med fokus på ting, der lykkes og hvad man ville gøre anderledes næste gang. Anette agerer moderator for dialogen.
Kl. 10:10 – 10:25 Pause
Kl. 10:25 – 11:10 Anette Falkenroth fortæller om projekter og organisationers forandring, uvilje mod samme.
Kl. 11:10 – 11:30 Case: To Be Announced
Kl. 11:30 – 12:00 Sparring: 3 læresætninger i plenum, om det vi vil tage med os i fremtidige projekter.
Kl. 12:00 – 12:25 Eksklusiv 4DX demo session.
Kl. 12:45 – Frokost på Fabrikken

 

Tilmeld dig her

 

Andre events

}