Gå til sidens indhold

Har I styr på sikkerheden omkring jeres privilegerede konti?

På dette round table kigger vi nærmere på, hvordan I får skabt processer, der løbende sikrer jeres privilegerede konti – og dermed adgangen til jeres kritiske systemer og mest følsomme data.

Hvordan får I skabt processer for løbende at sikre jeres privilegerede konti?

Cybersikkerhed er en af de højeste prioriteringer hos de fleste virksomheder. Et af de områder, der oftest bliver overset i denne sammenhæng, er organisationens privilegerede konti. Det er konti, der har udvidede rettigheder eller adgange til organisationens centrale it-systemer, ressourcer og følsomme data.

Det giver sig selv, at det er kritisk ikke at have helt styr på netop disse konti: hvem har adgang og hvordan bruges de. Samtidigt kan det være svært at skabe overblik over dem alle, da organisationer oftest har adskillige privilegerede konti ift. forskellige systemer. Men uden dette overblik er der stor risiko for, at adgang til organisationens mest følsomme data og kritisk infrastruktur ryger i de forkerte hænder.

Kom og vær med i diskussionen og hør samtidigt Conectos vinkel på, hvordan I med en Privileged Access Management (PAM) -løsning får mulighed for at beskytte, overvåge, kontrollere og revidere alle privilegerede systemkonti – ud fra både et bruger- og systemperspektiv på tværs af hele jeres it-miljø!

På dette event gennemgår Thomas Lehmann fra Conecto sammen med Christian Hinnaland og Jakob Voss-Eliasson fra Imprivata, hvordan en PAM løsning netop kan sikre alle jeres privilegerede adgange og konti. Undervejs diskuterer vi emnet udfra jeres erfaringer, behov og udfordringer.


Dato: Torsdag den 29. september kl.09:00-11:00
Sted: Teams
 
Sæt kryds i kalenderen og brug en formiddag i selskab med Conecto og andre IT-chefer og -ansvarlige, hvor vi inspirerer hinanden, sparrer og udveksler erfaringer og udfordringer. Som altid er du velkommen til at tage en kollega med, så I har et fælles grundlag for at arbejde videre med emnet. 

Vi byder på morgenmad kl. 8:30 og selve programmet starter kl.9. Derudover byder vi på frokost fra kl.11:30.

Tilmeld dig her

 

Andre events

}