Gå til sidens indhold

Follow up: Værdien og omkostningerne ved Citrix Cloud og Microsoft Azure

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

I disse tider holder Conecto en serie af virtuelle round tables. Formålet er, at støtte dig og din virksomhed med at komme igennem denne Corona krise bedste muligt. Det kan Conecto bedst gøre ved at stille vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt hjemmefra, kan du holde gang i din forretning.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere, som arbejder hjemmefra. Conectos CTO Christian Fenneberg og Concept Manager Thomas Lehmann giver gode råd til hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af denne kedelige situation. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. Det primære fokus er dog på, hvordan du sikrer dig, at dine medarbejdere kan arbejde effektivt fra hver deres hjemmekontorer, således at din forretning kan fortsætte bedst muligt under de givne omstændigheder.

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. Vi håber at se jer virtuelt – og få det bedste ud af situationen!!

Emne fredag den 23. oktober: 

Opfølgning og spørgsmål: Værdien og omkostningerne ved brug af Citrix Cloud og Microsoft Azure

Dagens virtuelle round table følger op på sessionen om omkostningerne og ikke mindst værdien forbundet med Citrix i Azure den 24. september.

Omkostningerne og Værdien afhænger naturligvis af mange faktorer: hvordan ser det nuværende setup ud og hvad er dine forventninger til fremtiden? Ønsker du at alt eller blot noget drevet fra skyen. Sammen med Henrik Poulsen, Value Engineer, Citrix, kiggede vi på hvilke overvejelser du bør gøre dig – og hvad du bør forholde dig til, så du på et oplyst grundlag kan foretage et strategisk godt valg for netop din virksomhed.

På dette follow up virtuelle round table har vi igen besøg af Henrik Poulsen, Value Engineer, Citrix. Sammen følger vi op på sidste session og besvarer spørgsmål i forhold til værdien og omkostningerne ved brug af Citrix Cloud og Microsoft Azure.

Mød os fredag den 23. oktober kl. 9 på teamsmødet!

Klik her for link til mødet

Klik og få mødet i din kalender

 

Andre events

}