Gå til sidens indhold

Executive Briefing med PJ Hough Executive VP & Chief Product Officer Citrix

Conecto har den store fornøjelse, som den eneste Citrix Partner i Danmark, at invitere udvalgte kunder til denne unikke executive briefing med PJ Hough, som er Executive Vice President og Chief Product Officer hos Citrix. Du får en enestående mulighed for at opleve PJ Hough fortælle om potentialet med fremtidens Citrix og kommer bl.a. ind på:

  • Medarbejderengagement og modernisering af applikationsporteføljen
  • Hvordan tilpasser du brugen af teknologi til at opnå forretningsmålene
  • Future of work: Digitale løsninger for enhver arbejdsplads

Se, hvordan du kan hjælpe dine medarbejdere med at blive mere effektive og sikre, at din forretning kommer endnu tættere på kunderne!

 

Tid og Sted

På dette helt unikke VIP arrangement kan vi diskutere og networke sammen med PJ Hough, der deltager virtuelt. Du kan vælge om du vil deltage enten fysisk eller virtuelt. Ønsker du at deltage fysisk, sikrer Conecto naturligvis, at eventet afholdes efter alle gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne ift. antal deltagere, afstand og rengøring mm.

Dato: Torsdag den 3. september

Tid: kl.16.00-18.00 - med mulighed for efterfølgende middag og networking

Sted: København* eller virtuelt

* Nærmere info om stedet, når vi ved, hvor mange deltager fysisk.

 

Future of Citrix

PJ Hough giver sit bud på The future of Citrix - hvordan Citrix kommer til at udvikle sig. Hvad betyder det for din virksomhed i en tid, hvor et intelligent workspace er afgørende for medarbejdernes effektivitet, forretningen og i sidste ende virksomhedens evne til at servicere deres kunder hurtigere og bedre end konkurrenterne? Med PJs tekniske og kommercielle indsigt er du garanteret en relevant og inspirerende briefing, der vil give dig nye perspektiver på fremtiden.

 

Om PJ Hough

Som Executive Vice President og Chief Product Officer er PJ ansvarlig for at sætte retningen for Citrix’ nuværende og fremtidige vision og teknologiudvikling. PJ Hough er i tæt dialog med globale kunder og partnere om Citrix’ vision for kontinuerligt at forstå forretnings- og industritendenser samt udviklingen i de markeder, vi opererer i. Med denne tætte kontakt til markedet, driver PJ Hough Citrix’ innovation, udvikling og fremtidig produktstrategi med det formål kontinuerligt at udvikle fremtidens arbejdsplads.

Med mere end 25 års branche erfaring, besidder PJ en helt unik indsigt i og ekspertise inden for teknologistrategi og -udvikling. Sammen med hans kommercielle og strategiske forståelse har det resulteret i succesfulde udvikling og lancering af flere velkendte applikationer og produkter.

Tilmelding

Eventet henvender sig til CxO-level og er by-invitation-only. Er du interesseret i at deltage i dette eksklusive event, skal du kontakt din kontaktperson hos Conecto. 
Pladserne er yderst begrænset. 

Eventet har været afholdt

Andre events

}