Gå til sidens indhold

ConectoCast: Albertslund Kommune - The Full Monty part 2

"10 gange bedre brugeroplevelse end lokalt" & "Jeg vil ikke tilbage på det gamle miljø".
Dette er nogle af de meget positive kommentarer fra brugerne af Albertslund kommunes nye Citrix platform.
Det, som mange har ventet på, er nemlig sket: Albertslund Kommune er gået i produktion med deres nye Citrix platform i Azure. Vi bruger denne ConectoCast på at uddybe de erfaringer, som der er blevet gjort i selve idriftsættelsen og ser naturligvis på økonomien. Kan det virkelig passe at løsningen bliver endnu billigere at hoste i Azure end forventet?

Tidligere i år fortalte vi, hvordan løsningen er bygget og hvilke komponenter, der er i spil. Nu ser vi entydigt på bruger- og administrationsoplevelsen.
Albertslund Kommune har som den første af mange kommuner lavet Citrix i Azure. Det er gjort udfra en strategi om en agil og fleksibel applikations platform, som giver brugerne den bedst mulige brugeroplevelse, og kommunen en skalerbar og økonomisk håndterbar løsning.

Igennem projektet hos Albertslund Kommune er forståelsen for, hvordan Azure reelt påvirker HELE mindsetet omkring datacenter, netværk, services og økonomi, blevet udfordet. Den læring deler vi ud af på dagens session. Lyt med når Christian Fenneberg, Concept Manager på Citrix, ser på fordele og ulemper og vurdere brugerfeedback.


Agenda:

  • Erfaringer
  • Hvorfor i Azure og hvorfor automatisering
  • Økonomi - live priser
  • Key learnings

Andre events

}