Gå til sidens indhold

Conecto Virtuelle Round Tables: Drop oprydningen i AD - sæt i stedet fart på dit IAM-projekt!

Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

Conecto holder en serie af virtuelle - og nu også fysiske - round tables, hvor vi stiller vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt, så du kan holde gang i din forretning selv hvis medarbejderne er hjemmefra.

På de vores round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere uanset hvor eller hvordan de arbejder.

Vi giver gode råd til, hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af forskellige teknologier. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. 

Disse round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. 

Emne Onsdag den 29. september: 
Drop oprydningen i AD – sæt i stedet fart på dit IAM-projekt

Når man som virksomhed står over for et IAM projekt (Identity and Access Management), så er det 2 elementer som er yderste vigtigt at have på plads.

Det første er organisationsstrukturen, den logiske gruppering af medarbejdere og tilhørende ledere. Det næste vigtige element er AD: er informationen korrekt her? Hvor meget gammelt data eksisterer der, og reflekterer AD-strukturen også organisationsstrukturen? 

Herefter er der selvfølgelig flere ting, der skal på plads, men mange tror, at disse punkter SKAL være på plads inden man overhovedet går i gang med ens IAM-projekt. Men det er spild af gode kræfter! Gennemgangen af AD og gruppetilhørsforhold er nemlig en naturlig del i selve IAM-projektet og der er ingen grund til at bruge tid på det på forhånd.

På denne VRT gennemgår Thomas Lehmann fra Conecto og Aleksander Bergstedt fra 2ndC, hvilket forarbejde, der er nødvendigt og hvilket kommer naturligt i selve projektet. Til sidst viser vi, hvordan man administrerer roller baseret på grupper.

Vi ses på teamsmødet onsdag den 29. september kl.9!

 

Andre events

}