Gå til sidens indhold

Conecto Security Baseline for Microsoft 365

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

Conecto holder en serie af virtuelle round tables, hvor vi stiller vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt, så du kan holde gang i din forretning selv hvis medarbejderne er hjemmefra.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere uanset hvor eller hvordan de arbejder.

Vi giver gode råd til, hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af forskellige teknologier. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. 

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. 

Emne Torsdag den 27. maj: 
Conecto Security Baseline for Microsoft 365 

Hvis du har investeret i Microsoft365 har du også investeret i en række sikkerhedsløsninger.

På dette Virtuelle Round Table vil vi give dig et indblik i, hvilke sikkerhedsløsninger du har investeret i og hvilke andre sikkerhedsløsninger Microsoft tilbyder i deres forskellige M365 licenser.

Vi vil gennemgå de væsentligste elementer og inspirere dig til at få det maksimale ud af din investering og samtidig højne sikkerheden i din organisation.

Vi ses torsdag den 27. maj kl. 9 på teamsmødet!

 

Klik her for at tilmelde dig 

Andre events

}