Gå til sidens indhold

Conecto på Cisco Connect

Conecto står klar på stand 24 og vil give dig en helt ny oplevelse af netværk in-action! Oplev på egen krop, hvordan man kan bruge data fra netværket på intelligente måder, der udover en unik brugeroplevelse, skaber reel værdi for kunder, brugere og forretningen!

Om Cisco Connect

(fra deres hjemmeside)

På Cisco Connect kan du opdatere din viden og udvide dit netværk, kort sagt møde andre på samme teknologirejse som dig selv. Her møder du alle eksperterne fra Cisco og vores partnere, som står klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have. Med andre ord, en mulighed du ikke vil misse.

Siden sidst er GDPR blevet en realitet, digitaliseringstoget fortsætter i fuld fart og cloud er ikke længere noget, vi kan undgå at forholde os til. Sammenholdt med et sikkerhedsbillede, der stadig er præget af trusler af forskellig karakter, så skal alt bindes sammen til en effektiv service, du kan levere til din virksomhed. Men hvordan? På Cisco Connect vil vi inspirere dig og du kan lytte til forskellige emner afhængig af din interesse.

Vi byder på 5 break-out spor, så der er masser af muligheder for at sammensætte netop det program, som interesserer dig. Så tag et kig på mulighederne og tilmeld dig allerede nu. Du kan altid ændre dit valg af session - det er muligt at ændre det via linket i din bekræftelse. Når du er tilmeldt, er du sikret en plads til den session, du har tilmeldt dig.

Traditionen tro stiller vores mange partnere op med spændende løsninger i det store udstillingsområde, og der vil være god tid til at besøge udstillerne og finde ny inspiration.

Interesseret?

Interesseret i at deltage? Udfyld formularen nedenfor og vi sender dig en deltagerkode, så du kan tilmelde dig Cisco Connect uden beregning. Du kan også kontakte din account manager og få en deltagerkode udleveret!  

Læs mere om Cisco Connect på deres hjemmeside: https://www.cisco.com/dk/connect

Vi glæder os til at se jer den 4. april! 

Event har været afholdt

Andre events

}