Gå til sidens indhold

Cloud Transformation – hvordan starter du?

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

I disse tider holder Conecto en serie af virtuelle round tables. Formålet er, at støtte dig og din virksomhed med at komme igennem denne Corona krise bedste muligt. Det kan Conecto bedst gøre ved at stille vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt hjemmefra, kan du holde gang i din forretning.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere, som arbejder hjemmefra. Conectos CTO Christian Fenneberg og Concept Manager Thomas Lehmann giver gode råd til hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af denne kedelige situation. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. Det primære fokus er dog på, hvordan du sikrer dig, at dine medarbejdere kan arbejde effektivt fra hver deres hjemmekontorer, således at din forretning kan fortsætte bedst muligt under de givne omstændigheder.

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. Vi håber at se jer virtuelt – og få det bedste ud af situationen!!

Emne onsdag den 3. februar: 
Cloud Transformation – hvordan starter du?

Cloud transformation er for mange et omfattende og abstrakt begreb. De fleste har planer om at bevæge sig ud i cloud, men hvordan, hvornår og hvilke konsekvenser det vil få, er uklart for rigtig mange.  
På dette virtuelle round table diskuterer vi, hvordan man kan gribe en cloud transformation an.

Conecto har valgt at benytte teknologier fra Citrix og Microsoft i vores Cloud Transformation Strategi, og med udgangspunkt i dette kigger vi nærmere på:

  • Hvad er typisk de største bekymringer ifm. cloud transformation – og hvordan overkommer man dem?
  • Hvordan kan man opdele processen i overskuelige etaper?
  • Hvordan sikrer man overblik over og styr på økonomien?
  • Hvordan får man en god proces, hvor man opnår de ønskede resultater?

 

Mød os onsdag den 3. februar kl. 9 på teamsmødet!

Andre events

}