Gå til sidens indhold

Citrix Toolbox - Erfaringsdeling i den søde juletid! (VEST)

Så er det igen på tide at dele ud af vores viden omkring de værktøjer vi benytter os af i vores daglige arbejde med Citrix, Citrix Cloud og Azure. Vi står alle daglig med opgaver som skal udføres, og nogle gange har vi bare ikke de rigtige værktøjer til rådighed. Derfor vil vi gerne vise jer hvilke værktøjer vi benytter os af, for at I kan få den samme glæde af dem som vi har.

 

Vi vil blandt andet vise jer hvordan I kan holde styr på jeres PowerShell scripts, og sørge for at I kan versionere dem. Denne tankegang kan benyttes rigtig mange steder i IT afdelingen og vil være med til at højne kvaliteten. Vi vil også komme ind på lidt tips og tricks til både styring af dine indstillinger på Windows 10 og 2016, lære hvordan vi kan simulere et Citrix miljø med brugere som ikke sidder lige ved siden af serveren samt en masse andre gode use-cases. 

Vi vil komme ind på emner som Citrix Workspace Environment Manager, Citrix Scout, Citrix Insight Services og meget mere.

Tag meget gerne jeres egne værktøjskasse med.

Program

  • 12.00: Frokost og registrering
  • 12.30: Det faglige program
  • 16.00: Julehygge

Da der er julehygge efter TechTalk'en, vil det være en hjælp i forhold til koordinering af glögg og æbleskiver, hvis du skriver i kommentarfeltet, om du har mulighed for at blive og julehygge med os! 

Event har været afholdt

Andre events

}