Gå til sidens indhold

Bedre sammenhæng mellem IAM, Citrix og applikationer

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

I disse tider holder Conecto en serie af virtuelle round tables. Formålet er, at støtte dig og din virksomhed med at komme igennem denne Corona krise bedste muligt. Det kan Conecto bedst gøre ved at stille vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt hjemmefra, kan du holde gang i din forretning.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere, som arbejder hjemmefra. Conectos CTO Christian Fenneberg og Concept Manager Thomas Lehmann giver gode råd til hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af denne kedelige situation. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. Det primære fokus er dog på, hvordan du sikrer dig, at dine medarbejdere kan arbejde effektivt fra hver deres hjemmekontorer, således at din forretning kan fortsætte bedst muligt under de givne omstændigheder.

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. Vi håber at se jer virtuelt – og få det bedste ud af situationen!!

Emne Fredag den 9. april: 
Bedre sammenhæng mellem IAM, Citrix og applikationer 

Automatisering, fra vugge til grav-flow, workflow optimering, UX m.m. er mål de fleste virksomheder sigter efter. Når vores hverdag bliver mere automatiseret, kan vi rette fokus på mere relevante opgaver end trivielle og repetitive opgaver. Conecto er kendt for vores Citrix fokus og vores viden på dette område, og vi arbejder kontinuerligt med at skabe meningsfyldte helheder og sammenhænge mellem vores producenter og løsninger.

På dette virtuelle round table vil vi gennemgå hvordan du opnår en bedre sammenhæng mellem applikationerne, der leveres via Citrix og rolle- og adgangsstyring via 2ndC’s IAM.   

Vi ses fredag den 9. april kl.9 på teamsmødet!

 

 

Andre events

}