Gå til sidens indhold

Bagom Monjasas Citrix Cloud løsning!

Virtuelle Round Tables: Skab de bedst mulige vilkår for dine medarbejdere  

Conecto holder en serie af virtuelle round tables, hvor vi stiller vores viden og ekspertise omkring digitale workspaces til rådighed for vores kunder og andre interesserede, netop ved at hjælpe dine medarbejdere arbejde effektivt, så du kan holde gang i din forretning selv hvis medarbejderne er hjemmefra.

På de virtuelle round tables, kigger vi på, hvordan du skaber de bedst mulige vilkår og rammer for dine medarbejdere uanset hvor eller hvordan de arbejder.

Vi giver gode råd til, hvad du kan og bør gøre i forhold til teknologien, samt fortæller, hvordan vi selv får det bedste ud af forskellige teknologier. Derudover tager vi fra gang til gang forskellige emner op, som kan inspirere dig eller løse nogle typiske udfordringer. 

Disse virtuelle round tables er tænkt som et it-orienteret fora, hvor vi sparrer med hinanden og udveksler erfaringer gennem dialog. Du er derfor både velkommen til at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og komme med input til emner – så vi alle kan få glæde af at vende IT-relaterede udfordringer med kollegaer fra andre brancher og industrier. 

Emne Onsdag den 16. juni: 
Bagom Monjasas Citrix Cloud løsning!

På dette virtuelle round table kigger vi nærmere på en case fra det virkelige liv, Monjasas Citrix Cloud løsning.

Den globale virksomhed Monjasa er fortsat i fuld gang med en moderniseringsrejse ind i Microsoft Modern Workplace. For at få fuldt udbytte af denne cloudplatform, har Monjasa valgt at opgradere til Citrix Cloud, hvilket giver deres medarbejdere sikker og nem adgang til alle applikationer - uafhængigt af tid,sted og enhed. Derudover omfatter løsningen automatiseret genopbygning og pakketering af de virtuelle servere, samt automatiseret skalering i Azure.

Det gør løsningen både nem for Monjasa at administrere, og sikrer, at medarbejderne får en optimal og 'frisk' brugeroplevelse hver eneste dag. Den automatiske skalering betyder ligeledes, at der bliver anvendt den mængde ressourcer i Azure, der er nødvendig, på det pågældende tidspunkt af døgnet.

Deltag i dette virtuelle round table, hvor Conectos Karsten Hedemann og Michael Brun Østergaard fra Monjasa går i dybden med løsningen, baggrunden for den og Monjasas erfaringer med den.

Vi ses på teamsmødet onsdag den 16. juni kl. 15! 

Klik her for at tilmelde dig

 

Andre events

}