Gå til sidens indhold

Events

Lige så stolte vi er af vores faglige førerposition, lige så glade er vi for at dele al den nye viden, vi kommer hjem med fra konferencer og partnermøder. Det gør vi gennem faglige events og vores Conecto TechTalks. Her kan du møde alle de andre i Conecto-familien og udveksle spørgsmål og erfaringer med vores specialister og andre samarbejdspartnere. Vi tror nemlig på, at det giver bedre resultater, når vi er mere end kunder og konsulenter – og på, at man er forpligtet til at dele sin viden og hjælpe andre, når man vil være de bedste.

Få kalenderinvitationer med Conectos events

Udfyld formularen nedenfor, så vil du fremover modtage kalenderinvitationer til vores events direkte i din indbakke.
Med denne service slipper du for at huske at føje vores events til din kalender - du kan blot acceptere eller afvise invitationen.
Du kan naturligvis til enhver tid nemt afmelde dig denne service igen!

* indicates required

Conecto vil anvende de informationer du oplyser til at sende dig direkte kalenderinvitationer til vores events.

Du kan til enhver tid nemt afmelde dig denne service. Klik her.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Conecto TechTalkPLUS 2019 på restaurant Gemyse i Tivoli

Se denne stemningsvideo og få et glimt af Conectos TechTalkPLUS 2019, som vi holdte på Restaurant Gemyse i Tivoli. Masser af inspiration og dialog - i de hyggeligste rammer! Skal du med næste gang? 

Conecto TechTalkPLUS 2018

Stemningsvideo fra Conecto TechTalkPLUS 2018, der blev afholdt i Experimentarium den 30. august 2018. Inspiration og dialog pakket lækkert ind.