Webinar

Optimering af omkostninger i Azure

Få et klart overblik over jeres forbrug i Azure og identificer områder, hvor I kan opnå besparelser.

Vi er glade for at kunne invitere jer til et spændende webinar, der vil fokusere på, hvordan I kan optimere jeres forbrug i Microsoft Azure og opnå besparelser. Vi ønsker at dele vores ekspertise og best practis med jer, så I kan få et klart overblik over jeres forbrug og identificere områder, hvor I kan opnå besparelser.

Webinar: Optimering af omkostninger i Azure

På dette webinar vil Jan Werenfeldt, Head of Cloud Transformation og Arne Kolding Nielsen, Senior Architect, dykke ned i de forskellige værktøjer og teknikker, der er tilgængelige i Azure, som kan hjælpe jer med at optimere jeres ressourceforbrug og omkostninger. Vi vil diskutere konkrete trin og metoder, som I kan tage for at opnå besparelser og samtidig maksimere værdien af jeres Azure-investering.

Forretningsområde, Cloud Transformation

Vi vil fokusere på følgende emner:

  • Overvågning og rapportering af jeres forbrug:
   Hvordan kan I bruge Azure’s indbyggede overvågnings- og rapporteringsværktøjer til at få et detaljeret overblik over jeres forbrug, identificere flaskehalse og optimere jeres ressourceallokering?
  • Identificering af områder til besparelser:
   Hvordan kan I analysere jeres forbrugsmønstre for at identificere områder, hvor der kan opnås besparelser, f.eks. ved at nedskalere ressourcer, optimere lagring eller rettighedsstørrelse virtuelle maskiner?
  • Best practices
   Vi diskuterer best practices for at optimere jeres SQL-databaser, netværkstrafik og andre Azure-tjenester.
  • Proaktiv rådgivning til at optimere jeres forbrug:
   Hvordan kan I bruge vores ekspertise til at få proaktiv rådgivning om, hvordan I kan optimere jeres Azure-forbrug og identificere potentielle besparelser på lang sigt? Vi vil dele vores erfaringer og bedste praksis for at arbejde tæt sammen med jer og hjælpe jer med at opnå de ønskede besparelser.
  • Automatisering og styring af jeres forbrug:
   Hvordan kan I bruge Azure’s automatiseringsværktøjer, politikker og automatiske skalering til at styre jeres forbrug og sikre, at I overholder de rigtige retningslinjer og best practices for at opnå besparelser uden at gå på kompromis med ydeevne og driftssikkerhed?
Conecto er en af Danmarks dygtigste microsoft-partnere

Interaktivt webinar konkrete take-aways

Vi ser frem til et givende og interaktivt webinar, hvor I kan få konkrete råd og vejledning til at optimere jeres Azure-forbrug og opnå besparelser. Tilmeld jer nu i formularen nedenfor og vær med til at lære, hvordan I kan få mest muligt ud af jeres Azure-investering.

Dette event har været afholdt.

Er du interesseret i at høre mere om emnet, så tag kontakt til os!

 

 

Hent optagelsen af webinaret: Optimering af omkostninger i Azure

Udfyld formularen nedenfor for at få tilsendt link til webinaret på din email.

Fornavn*
Efternavn*
E-mail*
Firmanavn*

Lad os tale om jeres digitale muligheder

Hos Conecto tror vi på, at it handler om mennesker. Med fokus på vores kunders visioner og praktik, udvikler vi meningsfulde it-løsninger, der forandrer og forbedrer menneskers hverdag.

Christian Fenneberg

Chief Technology Officer / Head of Cloud Transformation