Webinar

Kontrollér, at du har kontrol - en struktureret tilgang til it-sikkerhed

Cyber Threat Assessment og CIS kontrolanalyse

Onsdag den 28/6 inviterede vi sammen med vores partner Fortinet på en koncentreret ”inspirationspille” om et af grundfundamenterne inden for it-sikkerhed nemlig kontrol.

Når vi taler kontrol, så er det både noget, man skal stræbe på at have og en disciplin, der skal udføres. På webinaret tager Conectos Sebastian Rasmussen, Consultant CTO-Office og Jesper A. Frederiksen, Head of Security sammen med Fortinets Tommy Pedersen, System Engineer, udgangspunkt i 2 overordnet perspektiver på området.

Supportmedarbejdere på Conectos hovedkonto i Søborg

To perspektiver på kontrol:

  • CIS kontrolanalyse
    Først vil vi se på, hvordan vi med udgangspunkt i de såkaldte CIS kontroller kan danne os et overblik over, hvilke områder man bør have kontrol med for at opnå det niveau af cyber modstandskraft, man sigter efter i virksomheden. Og hvordan kan man komme i gang med at få det overblik med en CIS kontrolanalyse.
  • Cyber Threat Assessment
    Men ét er at danne sig et overblik, noget andet er at få reelt indsigt i din netværkstrafik, der kan danne grundlag for, hvordan tilstanden konkret er her og nu. Her har vi allieret os med vores partner Fortinet, der vil vise, hvordan man i deres Cyber Threat Assessment Program (CTAP) meget simpelt kan få en overordnet indsigt i eget netværks tilstand samt brugernes adfærd og dermed forædle overblikket fra CIS analysen med konkret data.

Dette event har været afholdt.

Er du interesseret i at høre mere om emnet, så tag kontakt til os – eller hent optagelsen ved at udfylde formularen nedenfor!

 

Webinar: Kontrollér, at du har kontrol

Udfyld formularen nedenfor og få tilsendt webinar-optagelsen på din email.

Fornavn*
Efternavn*
E-mail*
Firmanavn*