ConectoCast: Citrix & Windows Virtual Desktop Deepdive

2019-12-ConectoCast-Citix-WVD-Web-734x300.jpg

Denne ConectoCast er en Citrix & Windows Virtual Desktop deepdive, hvor vi ser nærmere på multiuser session i Windows 10... altså ÆGTE Win10!!!

Microsoft er flinke til at give os nye muligheder for at levere applikationer virtuelt. Nu har de fundet på, at Win10 er et Multiuser Operativsystem. Samtidigt tilbydes det som en service i Azure.

Det betyder, at vi får en Windows 10, som er virtualiseret i skyen, som er meget skalerbar, altid opdateret og tilgængelig på enhver enhed. Hvis man samtidigt kombinerer det med en optimeret Office 365 ProPlus, der giver dine brugere den mest produktive virtualiserede oplevelse, står man så reelt med en "dræber" til RDS?

Vi viser, hvordan man hurtigt kan virtualisere og implementere moderne og gamle desktop app oplevelser på minutter med en samlet administration i Azure Portal.

Vi fortæller, om hvordan du konfigurerer dit Azure-abonnement med Citrix Virtual Apps og Desktops-service for at administrere, overvåge og implementere virtuelle apps og desktops, der er vært for den nye multisession Windows 10-oplevelse af Windows Virtual Desktop.

Agenda:
Hvordan passer Citrix Virtual Apps og Desktops-service ind i denne nye model?
Hvordan er high-definition brugeroplevelsen i Windows Virtual Desktop?
Hvordan ser administrationen ud?
Hvordan med mine egne applikationer?
RDS - hvad nu?

 

Klik her for at se ConectoCasten