Gå til sidens indhold

Bliv Inspireret af Conecto og Cloud Transformation

Cloud Transformation er løsninger der har til formål at give brugerne friheden til at kunne tilgå ressourcer uansat hvor de befinder sig, så de opnår en større frihed i deres arbejde. Conecto hjælper kunder via CT med at sætte fart på rejsen til skyerne, så virksomhederne øger deres konkurrence og tiltrækningsevne. Microsofts teknologier er et væsentligt element i kundernes digitale transformation, moderne workspaces og den gode brugeroplevelse. Conecto er eksperter indenfor: Virtual Desktops, Sikkerhed, Endpoint Management og Cloud, og kan understøtte kundernes transformation til cloud og digitale workspaces.

Se flere videoer..

2022-Video-UE-CFE_2-EM-Nhbrev-620x200.jpg

Bliv klogere på User Experience

Hvad omfatter det egentlig, når Conecto taler om User Experience? Bliv klogere på det, når Conectos Christian Fenneberg forklarer hvad vi mener, når vi taler om User Experience og hvorfor det er vigtigt for din virksomhed.

Bliv klogere på User Experience
2022-06-Video-UB-EM-Nhbrev-620x200.jpg

Nysgerrig på Conecto og User Behavior?

Interesserer du dig for, hvordan dine brugere anvender de IT-løsninger, der er stillet til rådighed? Bliv klogere på, hvad begrebet User Behaviour omfatter, og hvordan det kan hjælpe dig med at identificere og implementere de rette IT-løsninger for jeres virksomhed.

Hør mere om User Behaviour