Fokus Asset Management

Et nyt og større kontor krævede et sikkert og stabilt netværk

Et nyt og større kontor krævede et sikkert og stabilt netværk

Fokus Asset Management havde lige flyttet ind i et nyt og større kontor, og de havde brug for at opgradere deres netværksinfrastruktur for at sikre en problemfri og sikker drift.

Fokus Asset Management, en ledende aktør inden for ejendomsinvesteringer og -administration, havde brug for en pålidelig og omkostningseffektiv løsning, og valget faldt på Fortinet Firewall, Switches og Access Points.

Sikkerhed – en vigtig faktor

En af de største fordele, som Fokus Asset Management fik ved at vælge Fortinet-løsninger, var sikkerhed. Fortinet Firewall sikrer, at kun godkendt trafik tillades at passere, hvilket beskytter mod angreb fra internettet og andre eksterne trusler. Fortinet Access Points sikrer, at de har et stabilt, trådløst netværk, som dækker hele deres lokation. Kombineret med en firewall, vil alle enheder, der er tilsluttet netværket, være beskyttet mod malware og andre trusler. Dette er særligt vigtigt for Fokus Asset Management, da de håndterer følsomme oplysninger om kundernes investeringer og finansielle transaktioner.

Implementering – uden at brugerne bemærkede det

”Vi har haft et godt samarbejde med Conecto og Fortinet. Implementeringen af det nye netværk med firewall, switches og access points fra Fortinet er gået smertefrit, og vi har opnået en bedre beskyttet mod cybertrusler end tidligere,” fortæller Anders Skov, CFO, Fokus Asset Management.

”Conectos tekniske ekspertise har været værdifuldt for os, og de har været lyttet til vores behov og ønsker. Vi er meget tilfredse med forløbet og resultatet. Faktisk lagde vi ikke rigtig mærke til, hvornår det nye netværk blev implementeret, hvilket viser hvor fint og smertefrit det gik!”

Anders Skov, Fokus Asset Management

“Vi har haft et godt samarbejde med Conecto og Fortinet. Implementeringen af det nye netværk med firewall, switches og access points fra Fortinet er gået smertefrit, og vi har opnået en bedre beskyttet mod cybertrusler end tidligere.”

Anders Skov, CFO, Fokus Asset Management.

Om Fokus Asset Management

Fokus Asset Managements kerneforretning består af investment og asset management for danske og udenlandske investorer. Vores ejendomsportefølje er i dag værdisat til 40 mia. kr. Vi stræber efter et konstant og højt afkast for vores institutionelle og professionelle kunder gennem investeringer i de væsentlige ejendomssegmenter: Kontor, bolig, logistik og retail.

Fokus Asset Management har 62 medarbejdere, som håndterer den samlede værdikæde fra indledende rådgivning til ejendomsudvælgelse, investering og administration fra vores hovedkontor i København. Vores team er stærkt og agilt, og en gennemprøvet forretningsstruktur er grundlaget for, at vi kan levere værdi til vores investorer.

Omkostningseffektiv løsning

Økonomien omkring Fortinet-løsningen var også en vigtig faktor for Fokus Asset Management. De havde brug for en omkostningseffektiv løsning, der kunne opfylde deres krav til sikkerhed og fleksibilitet på deres nye og større lokation. Der var simpelthen ikke økonomi i at nedtage det eksisterende udstyr og opsætte det igen og samtidigt udvide til Fokus Asset Managements behov på den nye lokation. Her var Fortinet-løsningerne ikke kun konkurrencedygtige på prisen, men også meget fleksible og skalerbare. Det gjorde det muligt for Fokus Asset Management at tilpasse deres netværksinfrastruktur efter deres specifikke behov. Samtidigt er det fremadrettet også nemt for dem at skalere og udvide deres løsning, hvis det bliver nødvendigt.

Implementering af Fortinet løsninger fra Conecto

Conecto spillede en vigtig rolle i implementeringen af Fortinet-løsninger hos Fokus Asset Management. Conectos konsulenter hjalp med at identificere deres specifikke behov og opbygge en skræddersyet løsning, der var i overensstemmelse med deres krav. Konsulenterne var også ansvarlige for at installere og konfigurere Fortinet-løsningerne og sikre integrationen i Fokus Asset Managements eksisterende cloudnetværksinfrastruktur. Helt præcist gennem en site-to-site VPN-forbindelse mellem deres nye lokation og deres Azure tenant i Cloud.

medarbejderprofilbillede af Theis Gamsted Kaae

Fin arbejdsoplevelse med Fortinet

“Fortinet tilbyder en rigtig fin arbejdsoplevelse med deres enkle samarbejdsfunktioner. Deres platform er stabil og sikker, og det er en fornøjelse at arbejde med den,” fortæller Theis Kaae, Team Lead i Support & Operations. “Med den brugervenlige styring og adgang via FortiCloud bliver det endnu lettere at administrere, og det er overskueligt at holde enhederne opdateret med firmware. Fortinet har et bredt udvalg af enheder inden for hver produkttype, så man kan finde præcis den model, der passer til ens behov. Og hvis der skulle opstå problemer, er der gode muligheder for support direkte hos Fortinet.”

”Som konsulent hos Conecto har jeg designet og være en del af implementeringen af Fokus Asset Management’s nye netværk med firewall, switches og access points fra Fortinet. Det var en spændende udfordring at arbejde med et projekt af denne størrelse og kompleksitet, der forløb som planlagt, således at vi kunne levere en effektiv og problemfri implementering til kunden,” forklarer Theis Kaae, Team Lead i Conecto.

Succesfuld implementering

Samlet set var implementeringen af Fortinet Firewall, Switches og Access Points en succes for Fokus Asset Management. De var i stand til at opgradere deres netværksinfrastruktur og samtidig opnå øget sikkerhed og fleksibilitet, samtidig med at omkostningerne blev holdt nede. Takket være Conectos ekspertise i implementeringen af Fortinet-løsninger var det muligt at sikre en glat og problemfri overgang til den nye netværksinfrastruktur.

 

”Jeg synes, at det er en fornøjelse at samarbejde med Fortinet. Ikke mindst fordi vi oplever, at deres produkter og teknologier er pålidelige og sikre. Fortinet-løsningen har nu efterhånden kørt i mere end 8 måneder, og vi oplever ingen ustabilitet eller performanceudfordringer. Det lever op til vores forventninger og den høje kvalitet, som vi tilbyder vores kunder. Vigtigst af alt er, at Fokus Asset Management er tilfreds med vores arbejde og resultatet af projektet,” afslutter Theis Kaae.

Lad os tale om, hvordan vi sammen skaber en mere tryg og sikker digital hverdag

I en verden, der er digitalt forbundet, er it-sikkerhed afgørende for virksomhedernes eksistens. Derfor tilbyder vi fokuseret rådgivning, hvor udgangspunktet er en stærkt struktureret tilgang til it-sikkerhedsdisciplinen. Sammen løfter vi sikkerheden i jeres it-infrastruktur.

Jesper A. Frederiksen

Head of Security

Udforsk vores relaterede cases